A LED panelek előnyei és tulajdonságai

www.ledesfenycsovek.hu
A LED panelek ultravékony, a LED-es fénycsövek elvéhez hasonló lámpatestek, melyből falon kívüli és besüllyeszthető változat is kapható. A kör vagy négyzet alakú panelek mutatós és modern világítótestek, melyek otthonokban, nappalikban, folyosókon, irodákban, üzletekben, éttermekben, bevásárlóközpontokban, benzinkutakon és ipari ingatlanokban egyaránt kiválóan alkalmazhatóak.
A LED panelek előnyei és tulajdonságai

Energiatakarékos

Működésükkor nem egy fémszál felmelegedéséből érik el a fény kibocsátását, hanem elektronok szabadulnak fel, így nincs hőveszteségük. A hagyományos izzókhoz képest így akár 90% energia-megtakarítás is elérhető.

A fény hasznosítása

A hagyományos izzók az áram nagy részét melegítésre használják, nem pedig világításra, ezért igen alacsony a fényhasznosításuk: 8-14Im/W. A LED értékei általában 80-100 Im/W, de léteznek már 100 Im/W feletti értékűek is.

Élettartam

A hagyományos izzók megközelítőleg 1 000 üzemórát bírnak ki, a halogén izzók 3-5 ezret, a kompakt fénycsövek 8-12 ezret. Ezzel szemben a LED-es termékek 30-100 000 üzemórás élettartammal rendelkeznek, kisebb karbantartási költségek mellett.

Sokkal hatékonyabb

Nagyobb hatékonyság, magasabb lumen/watt mutató. Gyors ki-be kapcsolhatóság és azonnali, teljes fényerő!

Környezetkímélő

Nem tartalmaz mérgező anyagokat, nem veszélyes hulladék. Nincs stroboszkóp hatás, ezáltal nem fárasztja a szemet sem.

Forgatható, állítható

A fénycső 2 vége elforgatható, ezáltal beállítható, hogy merre sugározza a fényt, és minden fénycsöves lámpatestbe beépíthető.

A LED panelek olyan energiatakarékos világítótestek, amelyekben a fényt a lámpaházba integrált un. LED-ek biztosítják. A vibrálás- és káprázásmentességről az opál előlapok gondoskodnak, melyek homogénné teszik a LED-ek erős fényét. Ma már mérettől és teljesítménytől függően bármikor helyettesíthetjük a régi izzós spot vagy fénycsöves paneleket, ezzel jelentős energiamegtakarítást érve el!

A falon kívüli LED panelek oldalfalra és plafonra is egyaránt szerelhetőek, míg a süllyeszthető típusokat inkább álmennyezetekbe, gipszkartonba beépítve használják fel (pl. irodákban, bevárásló központokban).

LED panel termékkínálatunkban 6-45 Watt közötti teljesítményű típusokat is találhat, fehér fénnyel akár 3 színhőmérsékletben (hidegfehér, természetes vagy napfény fehér, melegfehér), illetőleg ezek a termékek színváltós RGB változatokban is elérhető.

A LED panel világítótestekhez tartozékok is vásárolhatóak, amellyel divatos, függesztett lámpatestet készíthetünk, de falon kívüli keret is kapható, mellyel könnyedén beépíthetőek a süllyeszthető lámpatestek.

LED Panel Armatúra Hasenegger
LED Panel Armatúra Hasenegger
LED Panel Armatúra Hasenegger
LED Panel Armatúra Hasenegger

LED flat panelt vásárolna? Kattintson!

LED-es fénycsövek és LED panelek magasan a legjobb árakon, prémium minőségben, minimum 5 év garanciával!

Miért válasszon minket?

Csak olyan LED-termékeket forgalmazunk, amelyek az európai és magyar szabványnak megfelelnek. Ezért esett a választásunk a legjobb és legmegbízhatóbb európai gyártókra. A legjobb kínai gyártók prémium termékei is megtalálhatók a termékválasztékunkban, melyeket előszeretettel választják ügyfeleink is.

  • gyakorlottak vagyunk a nagyobb léptékű LED beruházások kivitelezésében is;
  • ingyenes megtérülési költségszámítást végzünk a beruházásoknál;
  • 2-5 év azonnali cseregaranciát vállalunk minden LED-es fénycsőre, és panelre;
  • mert a hagyományos technológiákat valóban kiváltó, azokkal egyenértékű, vagy azt meghaladó LED-es világítótesteket forgalmazunk;
  • kérés esetén egyedi igényeket is felmérünk és kiszolgálunk;
  • az általunk forgalmazott LED-es lámpákkal valóban 50-70% energiamegtakarítást lehet elérni a hagyományos világítótestekkel szemben;
  • magas fényerősségű lámpák (100-200lm/W) is megtalálhatóak a választékunkban;
  • a legkedvezőbb ár/érték aránnyal dolgozunk a piacon!

Hol használhatóak fel a LED panelek?

www.ledesfenycsovek.hu
Lakásokban, intézményekben, parkolóházakban, tárolókban, üzletekben, bevásárló központokban, benzinkutaknál, ipari létesítményekben … és az élet minden területén, ahol egyedi, költségkímélő és energiatakarékos világításra van szükség!
Led panelek felhasznalasa
Led panelek felhasznalasa
Led panelek felhasznalasa
Led panelek felhasznalasa
Led panelek felhasznalasa
Led panelek felhasznalasa

Árajánlatot kérne? Kattintson a gombra!