MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

Csak olyan LED-termékeket forgalmazunk, amelyek az európai és magyar szabványnak megfelelnek. Ezért esett a választásunk a legjobb és legmegbízhatóbb európai gyártókra. A legjobb kínai gyártók prémium termékei is megtalálhatók a termékválasztékunkban, melyeket előszeretettel választják ügyfeleink is.

  • Gyakorlottak vagyunk a nagyobb léptékű LED beruházások kivitelezésében is

  • Ingyenes megtérülési költségszámítást végzünk a beruházásoknál

  • 2-5 év azonnali cseregaranciát vállalunk minden LED-es fénycsőre és panelre

  • Mert a hagyományos technológiákat valóban kiváltó, azokkal egyenértékű, vagy azt meghaladó LED-es világítótesteket forgalmazunk

  • Kérés esetén egyedi igényeket is felmérünk és kiszolgálunk

  • Az általunk forgalmazott LED-es lámpákkal valóban 50-70% energiamegtakarítást lehet elérni a hagyományos világítótestekkel szemben

  • Magas fényerősségű lámpák (100-200lm/W) is megtalálhatóak a választékunkban

  • A legkedvezőbb ár/érték aránnyal dolgozunk a piacon

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!

Elakadt az adatok megadásában? Keressen bennünket bizalommal:
Telefonszámunk: +36 (30) 951 1094
E-mail címünk: hello@ledesfenycsovek.hu

A LED számos előnyt hoz a világítástechnikai iparba, beleértve a nagy hatásfokot és a tartósságot, és a többi fényforrásnál jóval hosszabb élettartamot.

Mindezek energiamegtakarítást, jelentős karbantartás csökkentést, és átfogó költségcsökkenést jelenthetnek a LED-termék teljes élettartama alatt!

A LED-es fénycsövek és a LED panelek fogyasztása minimum a fele a hagyományos fénycsöveknek és izzóknak. De a technika fejlődésével ez a fogyasztás még jobban lecsökken.

A mostani csúcs gyártók LED fénycsövei és paneljei már közel 70 százalékos energia- és költségmegtakarítást eredményeznek!

Az általunk szállított termékekre és szolgáltatásainkra 3-5 éves garanciát vállalunk, mely persze függ a felhasznált termékektől, a gyártótól és a beruházás típusától.

A LED-beruházások esetében általánosan elmondható, hogy a teljes beruházás megtérülési ideje 1, maximum 2 év.

SZAKMAI ÉS STRATÉGIAI PARTNEREINK

Csak olyan LED-termékeket forgalmazunk, amelyek az európai és magyar szabványoknak teljes körűen megfelelnek. A legjobb és legmegbízhatóbb európai gyártókkal dolgozunk, de számos kínai gyártó prémium terméke is megtalálható a termékválasztékunkban. Szinte minden termékünk egyedülállóan 2-5 éves azonnali cseregaranciával rendelkezik!